Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FINAŁ!] ~.Arisa.~ vs. wilczek™ [ZOKOŃCZONY]

Valky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1361717992-U286162.png

Wielki Finał czas zacząć, gratuluję dojścia do takiego poziomu i zaangażowania z waszej strony, prace jakie wykonaliście były na tyle dobre, że użytkownicy głosowali na was bez zastanowienia.

W związku, że jest to ostatni poziom tego turnieju poprzeczka zostaję podniesiona, tematyki pracy będą bardziej wymagające i zostanie podane ich aż 5, lecz jedno z nich jest bardziej tajemnicze. Tak więc do rzeczy :

Tematyka: Smutek, Zima, Pustynia, Zwierze ( do wyboru), XXI wiek (chodzi o technologie, elektronikę itp.)

Dodatkowe informacje : Min. wymiary pracy to : 500x600 px. Liczymy na kreatywność.

Tekst : Tak, (bez nicków)

Termin składania prac : 28.02.2013 Do końca dnia. Jeśli wyślecie mi wiadomość musi ona zostać potwierdzona, inaczej spamujcie na gg lub do xamizo. (unikniemy tym sposobem jakiś niedomówień)

Termin głosowania : ... zostanie podany

Przypominam o wzorze głosowania !

( nie jest narzucony bo tak chcemy, pomaga nam to w dokładnym i szybkim podliczeniu głosów)

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się, to i to...

[praca_2]<- (możemy zostawić puste lub coś dopisać- co nam sie nie podoba etc.)

Głosy bez dodania opinii itp. nie będą brane pod uwagę, w skrajnych przypadkach nagradzane warnem.

Powodzenia !

Z tego miejsca chciałbym ogłosić również mały bonus dla głosujących użytkowników. Forumowicz, który zagłosuję bardzo kreatywnie a posiada jakiś % ma szanse na zdjęcie 5% ostrzeżenia. Decyzję w tej sprawie podejmuję moderator FanArtu a jego głos jest nie podważalny.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

[Praca_1]

04523324181666546721.png

[Praca_2]

dce36a297352536bbdd1240df87a17f031.174.1

Przypominam o wzorze głosowania !

( nie jest narzucony bo tak chcemy, pomaga nam to w dokładnym i szybkim podliczeniu głosów)

Cytat

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się, to i to...

[praca_2]<- (możemy zostawić puste lub coś dopisać- co nam sie nie podoba etc.)

Głosowanie będzie trwało do 4.03.2013 do godz. 23:59

Przypominam również o tym :

Z tego miejsca chciałbym ogłosić również mały bonus dla głosujących użytkowników. Forumowicz, który zagłosuję bardzo kreatywnie a posiada jakiś % ma szanse na zdjęcie 5% ostrzeżenia.Decyzję w tej sprawie podejmuję moderator FanArtu a jego głos jest nie podważalny.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

"[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ druga praca jest zjebana."

// naprawdę, głos godny moderatora.Polecam czasem zastanowić się nad swoimi postami. / valky

//Polecam podpisywać się przy edycji, btw. nie widzisz tego znaku ""? Zacytowałem Henia, bo ta druga praca wygląda jak z painta. /Kaś.

// Dobrze wiesz o co mi chodzi... i wiem,że to był cytat ale sam swojego głosu nie masz? /valky

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się i lubię wielbłądy.

[praca_1]<- nie podoba mi się ponieważ wszystko jest na sobie i trudno się skupić na jednym. - jestem randomem więc nie wiem jak to napisać

@Murilz

A gdzie w 1 pracy masz XXI wiek? Fabryki były już wcześniej.

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się, kolor i temat ogólnie ciekawa praca

[praca_1]<- nie podoba mi się wystarczająco.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

[praca_2]<- Podoba mi się "głupota tej pracy", fajny wielbłąd xD

Opublikowano

[praca_2]<- Podoba mi się "głupota tej pracy" xD

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

[praca_1]<-- Głosuję na tę pracę, przede wszystkim dlatego, że nie wygląda amatorsko, że widać w niej wkład pracy, oraz ciekawy pomysł.

Autor doskonale wyszedł z zagadnienia zarzuconego w temacie zawierając wszystkie elementy, które były wymagane.

Nikt chyba nie powie, że nie wygląda to "naturalnie". Niesamowicie połączone wszystkie przedmioty, większe, mniejsze, przestrzenie,

horyzonty, atrakcyjność i spójność, nawet estetyki tu nie brakuje ;) Nie ma tzw. składanki z obrazków...Brawo.

Bardzo zaciekawił mnie pomysł z drzewem, o ile się nie mylę, to odpowiednik tematu "samotność" - genialny pomysł :) Samotne drzewo

na piaszczystej pustyni... Napis standardowy - bardzo dobrze zgrał się z resztą. XXI w. w tle, nowoczesne miasta, budynki... wszystko jest.

Nie dość, że dzieło przyciąga wzrok, to jeszcze jest profesjonalnie wykonane.. jest w pewnej formie przesłanie... Z całym szacunkiem - głos

na tę pracę, bowiem zasługuje na miano I miejsca.

[praca_2]<-- Praca na poziomie eliminacji. Bez urazy, ale ja odbieram to jako niepomysłową, odwaloną pracę, aby nie odpaść.

Pustynia - jest, śnieg, niby jest, ale wygląda jak woda : > Samotność? Tutaj jej chyba nie ma, bo wielbłąd jest uśmiechnięty,

a obok leci samolot który zapewne dotrzymuje mu towarzystwa :P A jeżeli już mówię o samolocie, to nie odzwierciedlił on hasła "XXI wiek".

Samoloty były już wcześniej... a ten temat można przedstawić na wiele, ciekawych sposobów i wariantów...

Napisu nie skomentuje, idzie się domyślić jakie podzielam o nim zdanie.

Odnośnie użytkowników wyżej, nie rozumiem

komentarza "bo fajny wielbłąd"... Halo?! To konkurs na foto manipulację, czy humorystyczne przedstawienie zwierzęcia na pustyni,

które jest standardowym ssakiem kojarzącym się z pustynią... tutaj ostro "kreatywność", która jest ostro wymagana - zawaliła.

Tyle z mojej strony :)

Opinie mogą się podobać lub nie...

to wyłącznie moje zdanie i proszę je uszanować.

Pozdrawiam, Murilz :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ praca wykonana jest profesjonalnie. Właściwie utrzymane proporcje, świetne wykończenie

[praca_2]<- Praca wygląda jak robiona przez kogoś, kto dopiero zaczyna robić w grafice. Nie wiem jakim cudem znalazł się tam wielbłąd, którego połowa jest większa niż te wydmy (ew. góry, bo nie wiem co to jest..). No ogólnie praca słaba, o wiele słabsza niż pierwsza.

kirito.jpg

DUPA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...